BLOG
Töltsd le a szakdolgozatom!

Töltsd le a szakdolgozatom!

Végre, 10 év után letölthető a vizuális facilitálást átfogóan ismertető szakdolgozat!
Ismerkedj meg szakmánk alapjaival és könnyítsd meg dolgod képekkel gazdagítva Workshopjaid, Coaching és az általad facilitált Stratégiai folyamatokat!

bővebben
Grafacity online meeting megoldások

Grafacity online meeting megoldások

2020 márciusa óta felfordult a világ. A krízis ellenére a Grafacity csapata nem állt fejre. Újragondoltuk rendszereinket, folyamatosan bővítjük (hardware és software) eszköztárunkat és több éves “remote” szolgáltatási tapasztalatainkra építve kínáljuk Online meeting megoldásainkat. 

bővebben
Vizuális Technikák Képzés nagyban nagypályásoknak

Vizuális Technikák Képzés nagyban nagypályásoknak

Megszólal a telefon, ismerős HR-es kolléga hív: “Szilárd, láttuk a képzési felhívásotokat, izgalmasnak hangzik, de nekünk ez nem jó, ennyi idő nálunk nincs. A mi embereink belső képzéseket tartanak. Meg vannak a sales-es kollégák, akik valami átütőbb prezentációs technikát szeretnének megtanulni. Ja és másnap már használják is azt, amit tanultak. Na és nálunk maximum flipchart van, filctollból alapszínek, és senki sem akar maszatolni. Menni fog?”
Cikkünkből kiderül, hogy Szilárd és Csaba hogy tanított 2 x 90 percben Papírprezit a paksi cc 40 fős trénercsapatoknak.

bővebben
Közösségi rajz

Közösségi rajz

Akartunk egy cikket írni az egyre népszerűbb “Közösségi rajz” szolgáltatásunkról és jó ötletnek tűnt, hogy Strenner Szilárdra -a Grafacity ügyvezetőjére- a reggeli kávéjánál csapjak le és kikérdezzem erről.

bővebben
Jól áll nekünk a fekete

Jól áll nekünk a fekete

A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány által létrehozott DemoLab (link to: https://demolab.hu) egy 2018. januárjában indult innovatív művészeti-pedagógiai kezdeményezés. 2019 szeptember 21.-én a program záróeseményét “tettük színessé”*.

*Nem, ez így nem igaz, nem is tettük színessé, mert Galambos Ritával, az Alapítvány elnökével egyeztetve a fekete papír mellett döntöttünk.

bővebben
EMS Konferencia

EMS Konferencia

Az Európai Meteorológia Társaság meghívására vettünk részt a az éves konferenciájukon, melyet az idén Budapesten rendeztek. Ez volt az első alkalom, hogy az EMS vizuális jegyzetelőt hívott a rendezvényére, igy miénk volt a lehetőség, hogy az első benyomást megtegyük. Legfontosabb feldatunk volt a keynote előadások jegyzetelése és a plakát szekció számára egy reprezentatív nagy kép megalkotása.

bővebben
EODF éves konferencia

EODF éves konferencia

Budapest adott helyet a 2018-as European Organisation Design Forum éves konferenciájának, október 19-20-a között. Csapatunknak ez nem az első EODF-es közreműködése: 2013-ban, a Bécsben rendezett fórumon, illetve később a Kaptár Coworking Irodában rendezett Org Design WS-on is jelen voltunk. Öt év után örömmel ragadtuk meg a lehetőséget, hogy vizuális megoldásainkkal támogathassuk a közös gondolkodást.

bővebben