logotype
SHIFT-IT coaching PDF Nyomtatás E-mail

A „Shift-It” folyamatot a kanadai Christina Merkley „pioneer” grafikus coach és stratégiai tanácsadó (www.shift-it-coach.com) által kidolgozott 17 vizuális coaching eszköz biztosítja, melyek a folyamat 7 szakaszát alkotják.  (Lásd jobbra.) A grafikus coaching vizuális eszközök széles tárházát (írás, színek, piktogramok, szimbólumok stb.) alkalmazva kíséri végig és támogatja az ügyfeleket egyéni vízióik és céljaik tisztázásában, akcióterv kidolgozásában és abban, hogy az ellenállásaikat szövetségeseikké formálják.

 
 

Az egyéni fejlesztés lehetséges nyereségei

Tisztába jön értékeivel és megtalálja, mi az, amit igazán szeretne.
Egyéni stratégiát alkot céljai eléréséhez.
Energiákat szabadít fel, kiegyensúlyozottabb lesz.
Erőforrásokat és lehetőségeket teremt a jövőbeli önmaga felépítéséhez.
Mélyül az önismeret, pozitívabb énképre, nagyobb önbizalomra, több lelkesedésre tesz szert.

 

 
 

 

Strenner Szilárd 2012 februárjában szerezte meg képesítését Christina hivatalosan elismert Certified Graphic Coach© kiképzését lezáró komplex vizsgán. A képzés részét képezte a módszer által kijelölt lépések megtétele (saját élmény) és 70 óra ügyfélmunka. Így Szilárd kelet közép-európából elsőként hivatásos grafikus coachként alkalmazhatja a „Shift-It” folymatot. http://www.visualcoaches.com/coach-directory/

 

Amennyiben felkeltette az érdeklődését a lehetőség, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egy kb. fél órás bevezető beszélgetés alapján eldönthessük, belevágunk-e a közös munkába. A konzultációk az ön igényeihez és lehetőségeihez igazítva történhetnek személyesen, telefonon vagy Skype-on.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Ügyfeleink visszajelzései: 

 

"Működik ez a dolog. Ráláttam a problémára és úrrá lettem rajta. Észreveszem, amint "elkezd mozgolódni". Ezen a héten semmi felesleges kiadásom nem volt, és sokkal tárgyilagosabban tudok a dolgokra gondolni. Felszabadultan tudok enni, nem érzem, hogy egy mértéktelen, korlátlan dolog lenne. Nevetséges, de attól, hogy lesz neve, alakja, formája és foghatom - segít, hogy kontrolláljam, leküzdjem. Működik ez [a coaching]."

Sz. J.

 

 

A cikkel kapcsolatos visszajelzéseket kérjük itt kifejteni.