logotype
Kik vagyunk? PDF Nyomtatás E-mail

Strenner Szilárd vagyok, a Grafacity ügyvezető igazgatója, grafikus illusztrátor, facilitátor, vizuális coach, stratégiai és szervezetfejlesztési tanácsadó.


Cégünk legfontosabb célkitűzése, hogy meghonosítsa Magyarországon a grafikus jegyzetelést és facilitálást.  A vizuális megjelenítés támogatja a közös gondolkodást, legyen szó műhelymunkáról, komplex üzleti stratégiai folyamatok támogatásáról, előadásról, megbeszélésről vagy egyéni tanácsadásról (coaching). A vizuális eszközök használatának előnyei közül kiemelten fontosnak tartjuk azt a tulajdonságát, hogy egyszerre sűríti, összegzi, rendszerezi a meglévő ismereteket, valamint asszociációkat előhívó természete folytán inspirálja az új megértést, segíti az összefüggések felfedezését, felismerések megszerzését, támogatja a továbblépést, az aktuális állapot meghaladását.

"Saját életpályámon a grafikus jegyzetelés és facilitálás megjelenése egy sorsszerű találkozás eredménye, 2010 nyarán, az SzMT (Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága) felkérésére az ODWS-en (Organisational Development Word Summit) alkalmam nyílt Sabine Soeder, német kollégámmal együtt dolgozva „élesben” kipróbálni a grafikus jegyzetelést. Itt felismertem, hogy ez az a terület, ahol tréneri, szervezetfejlesztői gyakorlati tapasztalataim és alkalmazott művészeti alapképzettségeim végre összekapcsolódhatnak."

/Strenner Szilárd/

Szakmai önéletrajz (magyar nyelvű)

Cégünk sajátossága, hogy szolgáltatásaiban nagyban támaszkodik vizuális eszközökre, vizualizációra. Nem pusztán „képesítjük” a látott, hallott szöveges információkat, hanem a képi ábrázolás szemléltető, modellező funkciója mellett munkánk során a képi ábrázolást, mint önálló nyelvet, gondolkodási módot, univerzális és tömör kifejezőeszközt használjuk.

 

A Grafacity egy családi vállalkozás, amely szakmai minőség iránt hasonlóan elkötelezett cégekből és személyekből álló hálózatba illeszkedik. Rendszeresen dolgozunk együtt partnereinkkel projektek mentén. Elkötelezettek vagyunk saját magunk és kollégáink kiváló szolgáltatásai iránt, így a Grafacity műhelyként is funkcionál, ahol a munkatársainkkal való együttműködés, felkészülések mentén együtt, egymástól tanulunk.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Strenner-Szekeres Júlia vagyok, képzési programfejlesztő, tananyagfejlesztő, oktatási tanácsadó. Képzési folyamatot a résztevők tanulási folyamatának átgondolásával szeretek tervezni. Hiszek abban, hogy az élethosszig tartó tanulás szükségessége mellett fontos, hogy öröm is legyen. Egyik legfontosabb szakterületem az e-learning képzések tervezése, fejlesztése, ezekhez támogatási rendszerek felépítése és irányítása. 2008 óta független tanácsadóként, fejlesztőként, tananyagíróként tevékenykedem, az elmúlt években nagy örömmel dolgoztam együtt az Observans Kft. szakembereivel.

Szakmai önéletrajz (magyar nyelvű)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Benkő Gabriella vagyok, 22 éves, andragógia mesterszakos hallgató az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológia Karán. Gyakornokként a Grafacity-nél a szolgáltatásainkhoz kapcsolódó háttérmunkálatokért, dokumentációért és a cég marketing tevékenységéért felelek. Hatékony kommunikációs és szervező készségekkel rendelkezem, melyeket az andragógia szakon folyamatosan fejlesztem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kara Márton vagyok, jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem végzős pszichológus-hallgatója tanácsadás- és iskolapszichológia szakirányon, valamint a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatója szakfordító- és tolmácsképzés szakon. A gyakorlati időmben fordításokat készítek a Grafacity számára, valamint a vizuális jegyzetelés praktikáit tanulmányozom, mely sokat fog segíteni a hatékony munkavégzésben a későbbi pályafutásom során tolmácsként. A pszichológus mesterdiploma megszerzése után hipnoterápiával szeretnék foglalkozni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herczegh Dávid vagyok, 20 éves, jelenleg harmadéves anglisztika szakos hallgató a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának BA képzésében, ahol fordítást és tolmácsolást is tanulok egy specializáció keretében. Gyakornoki munkám során elsődleges célom, hogy minél több tapasztalatot szerezzek, és a képességeimet fejlesszem a fordítás mind elméleti, mind gyakorlati terén. A tanulmányaim befejeztével szeretnék műfordító, illetve nyelvtanár lenni.

 

A Grafacity Gyakornoki Programban az eddigiek során tapasztalatokat szereztek nálunk: 

- Bartha Zsuzsanna, 

- Iski Noémi,

- Szecskó Emese és

- Szentpéteri Orsolya.

 

Köszönjük a segítségeteket, nélkületek nem tartanánk itt!

 

Ez pedig a "grafaciteam", vagyis az a nagyszerű csapat, amellyel 120-150 fős rendezvényeken is tudunk közreműködni, akár 5 párhuzamos csoportfolyamat lényegét láttatva.

 

 

Vizuális szakértőink balról jobbra: Strenner Szilárd, Zsoldos Betty, Karas László, Lángfalvi Anna és Sütöri Ági.

 


Látogasd rendszeresen a weboldalt, ami folyamatosan fejlődik.

Gyere Te is velünk!